Me

Hei!

Tässä blogissa mieheni ja minä teemme meille uutta kotia. Mies rakentaa ja vastaa teknisestä puolesta, minä suunnittelen ja sisustan. Sekä kirjoitan blogia ja otan kuvia. Sisältö tulee siis varmaan olemaan enemmän sisustuspainotteista kuin rakennustekniikkaa.

Kun talvella 2017 aloitin tämän blogin kirjoittamisen, oli jo kulunut kolme vuotta tontin ostamisesta ja rakentamisen aloittamisesta ja rakennuksella oltiin vihdoin siinä vaiheessa, että talo oli pystyssä ja sisätyöt olivat alkaneet. Oli jo aika viimeistellä tilasuunnitelmia sekä tehdä valintoja ja päätöksiä pintamateriaaleista ja väreistä, valaistuksesta ja kodinkoneista, keittiökalusteista ja mahdollisesti hankittavista uusista huonekaluista ym…

Vuosi on kulunut rakennushommissa ja valmista on tullut ainakin saman verran kuin noina kolmena aikaisempana vuonna yhteensä. Tätä kirjoittaessani ollaan jo aika lailla loppusuoralla. Tavoitteenamme on nyt saada talo muuttokuntoon pääsiäiseen mennessä ja kokonaan valmiiksi vuoden 2018 aikana.

Jos kiinnostuit, niin lue lisää, miten sekä rakentaminen että bloggaaminen sai alkunsa:

Tervetuloa kurkistamaan meille!

-Tarja-

Mainokset

Lähetä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s